Få din drømme træterrasse - vi kører ud i Vanløse og omegn 

En træterrasse er samlingspunktet for hele familien på en dejlig sommeraften, en træterrasse er det perfekte udeareal til at nyde sommeren. 

En træterrasse er det bedste samlingspunkt for familie og venner, og nyde de varme sommeraftener med grill og hygge. 

Hos Martin Landry kan vi bygge din træterrasse for dig, du kan få lavet din træterrasse i alverdens størrelser og former, træsorter og farver, alt efter hvad dit behov er. 

Vi kan lave din træterrasse uanset om du ønsker en mindre eller en stor og flot hævet, overdækket træterrasse med trin. 

En træterrasse kan være med til at give din have et helt nyt liv, også hvis i har tendens til slet ikke at bruge jeres have fordi den udelukkende består af græs. Så giver en træterrasse utrolig meget hygge og udendørs samvær. 

Vi kan også være behjælpelige med andre tømreropgaver i Vanløse, Rødovre, Hvidovre, Brønshøj samt resten af Storkøbenhavn. 

Pris på træterrasse i Vanløse, Rødovre & Brønshøj

Prisen på træterrasser variere alt efter størrelse, træsort, materiale. Derudover variere prisen også efter hvad jeres individuelle behov er. 

Vi kommer gerne ud og tager et kig på din have og tager en dialog med jer om, hvad jeres ønsker er også rådgiver og vejleder vi gerne i forhold til hvad der er praktisk og som passer til jeres krav.

Placeringen af jeres træterrasse kan vi også være behjælpelige med, vi kommer altid gerne med råd og vejledning i forhold til placering, træsort og materiale. 

Få et uforpligtende tilbud på din nye træterrasse 

Skal vi bygge din nye træterrasse for dig? Så kontakt os på 30955576 og få et uforpligtende tilbud på din træterrasse. 

Vi bygger udelukkende træterrasser af høj kvalitet, og til konkurrencedygtige priser.
 
Du er også velkommen til at sende en mail på info@martinlandry.dk også vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.