Træterrasse

Drømmer du om at få en ny flot terrasse? 

Hos Martin Landry har vi mange års erfaring med forskellige typer af tømreropgaver, og derfor også med at bygge træterrasser. Vi står klar til at hjælpe med at skabe et nyt lækkert samlingspunkt i din have, hvor udelivet kan nydes når vejret tillader det. 

En træterrasse er en smuk og funktionel tilføjelse til ethvert hjem. Ved at vælge det rigtige træ og overveje terrassens størrelse og form samt vedligeholde den regelmæssigt, kan du skabe en fantastisk udendørs oase, som du vil nyde i mange år fremover.
Du kan få lavet din træterrasse i alverdens størrelser og former, træsorter og farver, alt efter hvad dine ønsker og dit behov er. 

Vi kører gerne ud i Vanløse, Rødovre, Hvidovre, Brønshøj samt resten af København. 

Kontakt os og få et tilbud i dag

Hvad koster en ny træterrasse?

Prisen på træterrasser varierer alt efter størrelse, træsort, materiale, og alt efter hvad jeres individuelle behov er. 

Vi kommer gerne ud og tager et kig på din have hvorefter vi kan tage en dialog om jeres ønsker og behov. Vi hjælper naturligvis gerne med rådgivning og vejledning i forhold til placering, træsort og materiale, samt hvad der er mest praktisk og passer bedst til jeres krav.

Kontakt os allerede i dag hvis du ønsker at høre mere om priser, eller er interesseret i at få udarbejdet et konkret tilbud.

Få et uforpligtende tilbud på en flot træterrasse 

Skal vi bygge din nye drømme terrasse? Så kontakt os allerede i dag på 30955576 og få et godt og uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at sende en mail på info@martinlandry.dk også vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi bygger udelukkende træterrasser af høj kvalitet, og til konkurrencedygtige priser.
Vi ser frem til at høre fra dig!