Nyt badeværelse i Vanløse, Brønshøj & Rødovre

Du er kommet til det rigtige sted, hvis du har planer om nyt badeværelse i Vanløse, Brønshøj, Hvidovre, Rødovre og i resten af hovedstadsområdet. Hos Martin Landry er vi specialister i både montering og renovering af badeværelse. Vi har solid erfaring og kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse. Vanløse, Brønshøj, Hvidovre, Rødovre og resten af hovedstadsområdet er vores hjemmebane, når det kommer til badeværelser.

Vi gør din drøm om et nyt badeværelse til virkelighed

Når man har overtaget et hus, der ikke er helt nyt, eller man har boet i det samme hus eller den samme lejlighed i mange år, kommer der et tidspunkt, hvor man vil opleve, at ens badeværelse er utidssvarende. Det kan være svært at beslutte sig for, hvordan et nyt badeværelse skal se ud, men hos Martin Landry ser vi det som en naturlig del af vores arbejde at vejlede og rådgive dig om alle de muligheder, der kan være. Det kan endda være, vi har et par løsningsforslag, som du ikke selv havde tænkt på?

Vi kan skabe et nyt badeværelse i Vanløse og hvor som helst

Hos Martin Landry har vi solid erfaring med både renovering af badeværelse i Vanløse, Brønshøj, Hvidovre, Rødovre og omegn og med at bygge et helt nyt badeværelse. Vi kan skabe det under næsten alle forhold, også det der umiddelbart ser helt umuligt ud. En del ældre ejendomme har små toiletter – men her kan vi komme med forslag og pege på muligheder. Måske kan der blive plads ved at inddrage noget af et andet rum ? Vi kommer gerne med input til dit badeværelsesprojekt.

Nyt badeværelse Vanløse nær Brønshøj og Rødovre – få et tilbud

Du er meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular eller ringe på +45 30 95 55 76 for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud. Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig vedrørende nyt badeværelse.