Nyt badeværelse 

Drømmer du om at få et nyt lækkert badeværelse? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos Martin Landry er vi specialister i at skabe nye flotte badeværelser. Vi har mange års erfaring, og kan både stå for at etablere et helt nyt badeværelse eller stå for renovering af det nuværende. Med en solid erfaring og dygtige samarbejdspartnere, kan vi varetage hele opgaven, lige fra design til opsætning af fliser og alt derimellem.

Ønsker du at få skabt dit drømme badeværelse? Så kontakt os allerede i dag, og lad os tage en snak om dine muligheder. Vi udarbejder også gerne et godt tilbud på din opgave. 

Vi kører i Vanløse, Brønshøj, Hvidovre, Rødovre og resten af København. 

Ring og få et godt tilbud

Vi gør din drøm til virkelighed

Har du overtaget et ældre hus der skal istandsættes, eller trænger det nuværende badeværelse til forandring? Så kan vi hos Martin Landry hjælpe med at gøre dine badeværelsesdrømme til virkelighed.

Der findes et utal af muligheder, og kun fantasien sætter grænser. Derfor kan det være svært at beslutte sig, når der skal vælges design, materialer og farver til det nye badeværelse. Vi ser det som en naturlig del af vores arbejde at vejlede og rådgive dig om alle de muligheder, der kan være. Det kan endda være, vi har et par løsningsforslag, som du ikke selv havde tænkt på. Uanset hvad, hjælper vi gerne med inspiration og med at finde frem til den bedste løsning der matcher dine ønsker og behov. 

Få inspiration til det nye badeværelse 

Hos Martin Landry har vi solid erfaring med både renovering af badeværelse og med at bygge et helt nyt. Derfor kan vi udføre alle løsninger under næsten alle forhold, også de der umiddelbart ser helt umuligt ud.
En del ældre ejendomme har små toiletter – måske kan der blive plads ved at inddrage noget af et andet rum? Vi kommer gerne med forslag og pege på smarte muligheder, så dit nye badeværelse både bliver flot og praktisk.
Uanset hvordan situationen ser ud, kommer vi gerne med input og inspiration til dit badeværelsesprojekt.

Få et tilbud på et nyt lækkert badeværelse 

Hvis du drømmer om at få et nyt flot badeværelse der passer til din og husets stil, så ring allerede i dag og lad os høre mere om de tanker du har. 

Du er meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular eller ringe på +45 30 95 55 76 for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig!