Nye vinduer 

Skal du have nye vinduer i din bolig?

Så kan vi hos Martin Landry Byggefirma stå for udskiftning af dine vinduer.

Nye vinduer kan give stort løft til boligen, både hvad angår udseende og energibesparelse, derfor kan der være flere fordele ved at skifte gamle, slidte eller utætte vinduer med nye. 

Vi er et firma der er bygget op omkring solid erfaring og godt, jysk håndværk. Det vigtigste for os er din, kundens, tilfredshed. Vores slogan er ”Min stolthed, din tryghed”. Det betyder, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten, og det gælder alle opgaver - uanset om du skal have udskiftet vinduerne, lavet nyt badeværelse eller noget helt tredje.

Ring og få et godt tilbud

Få nye vinduer med håndværkerfradrag

Du har mulighed for at få fradrag for udgifter til arbejdslønnen, når det gælder udskiftning af vinduer i København. SKAT refunderer dele af dine udgifter til arbejdslønnen i forbindelse med montering af nye vinduer og døre, f.eks. udskiftning af vinduer, ruder og terrassedøre med glas:

Nye vinduer og ruder

  • Nye terrassedøre og franske altandøre, hvor størstedelen er glas
  • Forsatsvinduer
  • Renovering af hus, f.eks. nye vinduer i Vanløse
  • Ofte indgår nye vinduer som en del af et større renoveringsprojekt, f.eks. i forbindelse med fornyelse af køkken, badeværelse eller facade

Hos Martin Landry kan vi også løse de fleste faglige opgaver ved renovering af hus inden for murer-, maler- og tømrerarbejde. Vi står gerne for totalentreprise af dit renoveringsprojekt, så du kun skal have kontakt til ét sted og kun får én regning. Det giver overblik og tryghed.

Få et godt tilbud på dine nye vinduer 

Kontakt os via formularen her på siden eller ring til os på tlf. 30955576, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer i Vanløse, Brønshøj, Rødovre, Hvidovre eller andre steder i København. Det gælder uanset, om du bare skal have blot et enkelt nyt vindue eller om det er en del af en større renovering.