Renovering af badeværelse 

Er du flyttet ind i et hus med et ældre badeværelse, eller ønsker du blot et nyere større og mere rummeligt badeværelse? Så kan Martin Landry stå for renoveringen af dit badeværelse.

Vi har +20 års erfaring fra branchen, og har renoveret rigtig mange badeværelser gennem tiden. Vi har derfor den rette erfaring og ekspertise der skal til, for at skabe et flot og funktionelt badeværelse der passer til dine ønsker. 

Ring allerede i dag på telefon 30955576 for at få et godt tilbud på dit nye drømme badeværelse. 

Vi holder til i Vanløse, men kører gerne hele København heriblandt Rødovre, Hvidovre & Brønshøj.

Vi kan stå for renoveringen som totalentreprise

Vores byggefirma kan opfylde dine drømme om et lækkert nyrenoveret badeværelse, der både matcher din stil og din boligs. 
Før vi kan komme i mål med opgaven, kræver det dog vi ved hvilke ønsker du har til det nye badeværelse. Så snart vi ved hvad der skal laves, kan vi komme i gang med opgaven. 

En renovering af badeværelset kræver ofte at der er flere faggrupper involveret. Men det er ikke noget problem for os, da vi har gode og valide samarbejdspartnere indenfor VVS, el, glarmester mm. som ligesom os, går op i at levere kvalitetsbevidste løsninger. Vi står derfor gerne for opgaven som hovedentreprise, så du kun skal forholde dig til én kontaktperson og slipper for at finde flere forskellige fagfolk. 

Vi forlader ikke en opgave før du er tilfreds, for vi går op i tilfredse kunder!  

Kontakt os og få et tilbud på renovering af badeværelse 

Skal du have renoveret dit badeværelse og bor du i hovedstadsområdet eller i Nordsjælland? Så ring til Martin Landry på 30955576 og få et tilbud på renovering af badeværelse til konkurrencedygtige prise. 

Vi har mange års erfaring inden for branchen, og udfører udelukkende kvalitetsbevidst arbejde og sørger altid for at kunderne er tilfredse med resultatet. 

Få et uforpligtende tilbud her