Renovering af badeværelse i Vanløse eller København

Har du brug for hjælp til renovering af dit badeværelse til en skarp pris?

Så kan Martin Landry Byggefirma stå for opgaven. Vi har +20 års erfaring fra branchen, og har renoveret rigtig mange badeværelser gennem tiden. Vi har derfor den rette erfaring og ekspertise der skal til, for at skabe et flot og funktionelt badeværelse der passer til dine ønsker. 

Få et uforpligtende tilbud her

Vi holder til i Vanløse, men kører gerne hele København heriblandt Rødovre, Lyngby, Hvidovre & Brønshøj.

Fordele ved renovering af badeværelse

En badeværelsesrenovering er en investering med mange fordele. Ud over at forbedre æstetikken og funktionaliteten i dit hjem, øger den også ejendomsværdien betydeligt, hvilket gør det mere attraktivt for potentielle købere eller lejere.

Moderne og energieffektive apparater kan reducere dine regninger og miljøbelastningen. Samtidig giver det dig mulighed for at udtrykke din personlige stil og forbedre hygiejnen i dit hjem.

Endelig kræver moderne materialer mindre vedligeholdelse, og du kan tilpasse dit badeværelse til ændrede behov over tid.

Vi kan stå for renoveringen som totalentreprise

Vores byggefirma kan opfylde dine drømme om et lækkert nyrenoveret badeværelse, der både matcher din stil og din boligs. 

Før vi kan komme i mål med opgaven, kræver det dog vi ved hvilke ønsker du har til det nye badeværelse. Så snart vi ved hvad der skal laves, kan vi komme i gang med opgaven. 

En renovering af badeværelset kræver ofte at der er flere faggrupper involveret. Men det er ikke noget problem for os, da vi har gode og valide samarbejdspartnere indenfor VVS, el, glarmester mm. som ligesom os, går op i at levere kvalitetsbevidste løsninger.

Vi står derfor gerne for opgaven som hovedentreprise, så du kun skal forholde dig til én kontaktperson og slipper for at finde flere forskellige fagfolk. 

Vi forlader ikke en opgave før du er tilfreds, for vi går op i tilfredse kunder! I led med renovering af badeværelse kan vi også tilbyde microcement.

Kontakt os og få et tilbud på renovering af badeværelse 

Skal du have renoveret dit badeværelse og bor du i hovedstadsområdet eller i Nordsjælland? Så ring til Martin Landry Byggefirma på 30955576 og få et tilbud på renovering af badeværelse til konkurrencedygtige priser. 

Vi har mange års erfaring inden for branchen, og udfører udelukkende kvalitetsbevidst arbejde og sørger altid for at kunderne er tilfredse med resultatet. 

Få et uforpligtende tilbud her