Renovering af badeværelse i Vanløse, Rødovre og Brønshøj

Er du flyttet ind i et hus med et ældre badeværelse, eller ønsker du blot et nyere større og mere rummeligt badeværelse? Så kan Martin Landry stå for renoveringen af dit badeværelse.

Vi holder til i Vanløse, men kører gerne hele København heriblandt Rødovre, Hvidovre & Brønshøj.

Hos Martin Landry kan vi stå for hovedentreprisen ved renoveringen af dit badeværelse, vi har nemlig samarbejdspartnere inden for VVS, El, Glarmester osv. Så du ikke skal bekymre dig for om, vandhanen eller bruseren bliver monteret korrekt. 

Vi kan i forbindelse af renoveringen af dit badeværelse være behjælpelige med at, gøre dit badeværelse større og mere rummeligt, og hvis det kræver at vi fjerner en væg eller andet, er det også noget vi kan stå for. 

Vi har over 19 års erfaring fra branchen, og har renoveret rigtig mange badeværelser gennem tiden - så der er ikke det badeværelse vi ikke kan renovere. 

dine drømme opfyldt, med en renovering af dit badeværelse 

Vores byggefirma kan opfylde dine drømme om, en renovering af dit badeværelse. En renovering af badeværelse kræver ofte at der er flere faggrupper involveret i opgaven.

Hvilket ikke er noget problem ved Martin Landry, vi har gode og valide samarbejdspartnere som går op i kvalitetsbevidste løsninger, derfor kan du trygt regne med os. 

Vi forlader ikke en opgave før du er tilfreds, for vi går op i tilfredse kunder!  

Kontakt os og få et tilbud på renovering af badeværelse 

Skal du have renoveret dit badeværelse og bor du i hovedstadsområdet eller i Nordsjælland? Så ring til Martin Landry på 30955576 og få et tilbud på renovering af badeværelse til konkurrencedygtige prise. 

Vi har mange års erfaring inden for branchen, og udfører udelukkende kvalitetsbevidst arbejde og sørger altid for at kunderne er tilfredse med resultatet. 

Få et uforpligtende tilbud her!