Netpuds

Trænger facaden til en gang netpuds? Eller have udført facaderenovering? Hos Martin Landry Byggefirma tilbyder vi smarte og holdbare løsninger, der kan give din facade nyt liv og styrke!  Vi har +20 års erfaring, hvilket er din sikkerhed for et resultat i topkvalitet. 

Kontakt os allerede i dag på 30955576 og lad os hjælpe med professionel netpudsning af facaden. Vi får din facade til at se ud som ny igen og gør den mere modstandsdygtig overfor vind og vejr. 

Hvorfor vælge netpuds til facaden?

Netpuds er en teknik til at pudsning af facade, som giver et mere holdbart og stærkt finish end traditionel pudsning vil gøre, da nettet fungerer som en forstærkning, der forhindrer revner og skader i facaden. Netpuds er også mere modstandsdygtig over for vejr og vind, og kan holde i mange år uden behov for reparationer.

Pudsen er en mørtel der kan påføres på en lang række overflader heriblandt: mursten, facadeisolering, gipsplader, træplader, multiblokke, pudslag mm.

Kontakt os for et godt tilbud

Fordelene ved netpudsning

Netpudsning har mange fordele i forhold til traditionel pudsning. Først og fremmest er det mere holdbart og stabilt. Det betyder, at du kan nyde en flot facade i mange år fremover, uden at skulle bekymre dig om at pudsen falder af.

Derudover er netpudsning også mere energieffektivt hvilket skyldes, at det isolerer bedre end traditionel pudsning, og dermed kan du spare penge på varmeregningen.

Netpudsning er også mere miljøvenligt end traditionel pudsning, da det kræver færre materialer, og dermed belaster det ikke miljøet nær så meget.

Professionel netpudsning af facader

Hos Martin Landry Byggefirma tilbyder vi professionel netpuds af facader. Netpuds kan være en kompleks opgave, og derfor er det en god ide at få hjælp af professionelle, så du opnår det bedste ensartet resultat. Netpuds er en investering på den lange bane. Netpuds er et stærkt materiale og er arbejdet udført korrekt, har det en utrolig lang levetid.

Det vil sige at med en netpudset facade har du minimal vedligeholdelse fremover, og med metoden undgår du revner og afskalninger på ydervægge og facader. Netpuds af facader vil også hjælpe med bedre isolering og dermed kan du reducere varmeregningen i din bolig.

Netpuds af facade i København, Brønshøj, Vanløse og Rødovre

Martin Landry Byggefirma har hjulpet mange glade kunder tidligere i København og områderne omkring København. Vi anvender udelukkende kvalitetsmaterialer, der giver holdbare løsninger med lang levetid. Vi har sans for detaljen og ved hvad der trender netop nu. Vi står altid klar med rådgivning om hvilke materialer eller farvekombinationer du skal vælge.

Pris på netpudsning af facade

Du er velkommen til altid at kontakte os for et uforpligtende tilbud på netpudsning af facader. Prisen afhænger ofte af hvor stort et område der skal pudses, samt hvor medtaget bygningen er i forvejen. Vi står klar ved telefonen for at rådgive og kommer gerne med et tilbud.

Lad os hjælpe dig med netpudsning af din facade

Skal du have ordnet facaden? Så lad Martin Landry hjælpe med professionel netpudsning der får din facade til at stå flot og stærkt. Ring til os allerede i dag på telefon 30955576, så giver vi et godt tilbud på netop din opgave. 

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os for mere information, eller hvis du har spørgsmål. 
Vi hjælper private og erhvervskunder rundt omkring i Vanløse, Brønshøj, Hvidovre, Rødovre og resten af København.

Kontakt os allerede i dag