Netpuds

Skal du have pudset facaden op? Eller have udført facaderenovering? Hos Martin Landry tilbyder vi smarte og holdbare løsninger, der kan give din facade nyt liv og styrke!  Vi har +20 års erfaring, hvilket er din sikkerhed for et resultat i topkvalitet. 

Kontakt os allerede i dag på 30955576 og lad os hjælpe med professionel netpudsning af facaden. Vi får din facade til at se ud som ny igen og gør den mere modstandsdygtig overfor vind og vejr. 

Hvorfor vælge netpuds til facaden?

Netpuds er en teknik til at pudsning af facade, som giver et mere holdbart og stærkt finish end traditionel pudsning vil gøre, da nettet fungerer som en forstærkning, der forhindrer revner og skader i facaden. Netpuds er også mere modstandsdygtig over for vejr og vind, og kan holde i mange år uden behov for reparationer.

Pudsen er en mørtel der kan påføres på en lang række overflader heriblandt: mursten, facadeisolering, gipsplader, træplader, multiblokke, pudslag mm.

Kontakt os for et godt tilbud

Fordelene ved netpudsning

Netpudsning har mange fordele i forhold til traditionel pudsning. Først og fremmest er det mere holdbart og stabilt. Det betyder, at du kan nyde en flot facade i mange år fremover, uden at skulle bekymre dig om at pudsen falder af.

Derudover er netpudsning også mere energieffektivt hvilket skyldes, at det isolerer bedre end traditionel pudsning, og dermed kan du spare penge på varmeregningen.

Netpudsning er også mere miljøvenligt end traditionel pudsning, da det kræver færre materialer, og dermed belaster det ikke miljøet nær så meget.

Lad os hjælpe dig med netpudsning af din facade

Skal du have ordnet facaden? Så lad Martin Landry hjælpe med professionel netpudsning der får din facade til at stå flot og stærkt. Ring til os allerede i dag på telefon 30955576, så giver vi et godt tilbud på netop din opgave. 

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os for mere information, eller hvis du har spørgsmål. 
Vi hjælper private og erhvervskunder rundt omkring i Vanløse, Brønshøj, Hvidovre, Rødovre og resten af København.

Kontakt os allerede i dag