Maler i Vanløse – vi laver dit malerarbejde

De fleste kender til at overtage et hus eller en ejendom, hvor det første, man tænker, er, ”her bliver flot, det kræver bare en omgang maling”. Men det kan være svært selv at finde tiden til at stå for malerarbejdet, og samtidig er det de færreste, der kan løse opgaven så flot som en maler.

Hos Martin Landry maler vi i Vanløse, Rødovre, Hvidovre & Brønshøj så hvis du har brug for en maler i Vanløse eller andre steder på Sjælland, er du landet det rigtige sted. Vi er et team af dygtige malere, som tager os af små såvel som store maleropgaver.

Hvad skal vi male for dig?

Vi klarer alle opgaver, der kræver en maler nær Vanløse:

  • Vægge
  • Loft
  • Gulv
  • Døre
  • Vinduer
  • Karme

Vi maler også gerne som en del af en større entreprise, hvis du skal have sat nye døre og vinduer i, ordnet facade eller have sat nyt badeværelse eller nyt køkken op. Her er et flot udført malerarbejde den finish, som sætter kronen på værket. Martin Landry, din maler i Vanløse.

Vi garanterer, at der ikke er en plet at sætte på vores malerarbejde

Når man står med en maleropgave, er det ikke ligegyldigt, hvem man lader løse den. Hos Martin Landry har vi den erfaring og omhyggelighed, der kræves for at få et godt resultat. Her skal du ikke gå og ærgre dig over steder, der ikke er dækket, klatter, pletter og de såkaldte helligdage. Livet er for kort til at gå og være trist over noget, der ikke er pænt at se på. Vi dækker ordentligt af, og vi rydder ordentligt op efter os, uanset om vi maler i Vanløse eller andre steder på Sjælland.

Få et prisstærkt tilbud hos din maler i Vanløse

Vi kører ud og maler i Vanløse, Brønshøj og Hvidovre, Rødovre og vi kommer også gerne til Nordsjælland. Lad os give dig et godt og uforpligtende tilbud – kontakt os enten via kontaktformularen på hjemmesiden eller på telefon +45 30 95 55 76. Vi kommer gerne forbi og vejleder dig om hvilke farver og typer maling, du kan vælge imellem til det enkelte projekt.