Maler 

Har du brug for en kvalitetsbevidst maler, til at hjælpe med at male boligen? 

Så kan vi hos Martin Landry Byggefirma hjælpe dig! Med mange års erfaring og glade kunder i Rødovre, Brønshøj, Vanløse og Lyngby omegn kan vi hurtigt og effektivt sørge for at dine vægge bliver fine som nye igen, med en god omgang maling. 

De fleste kender til at overtage et hus eller en ejendom, hvor det første, man tænker, er, ”her bliver flot, det kræver bare en omgang maling”. Men i hverdagen kan det kan være svært, selv at finde tiden eller energien til at stå for malerarbejdet. Derfor kan vi hurtigt hjælpe dig videre med projektet, så du slipper for det hårde arbejde.

Hos Martin Landry Byggefirma maler vi i Vanløse, Rødovre, Hvidovre, Brønshøj og resten af København. Vi er et team af dygtige  malere med øje for detaljen, der tager os af små såvel som store maleropgaver for private og erhvervskunder. 

Kontakt os for et godt tilbud

Hvad skal vi male for dig?

Vi klarer alle opgaver, der kræver en maler nær Vanløse:

  • Vægge
  • Loft
  • Gulv
  • Døre
  • Vinduer
  • Karme

Vi maler også gerne som en del af en større entreprise, hvis du skal have sat nye døre og vinduer i, ordnet facade eller have sat nyt badeværelse eller nyt køkken op. Her er et flot udført malerarbejde den finish, som sætter kronen på værket. 

Malerarbejde i topkvalitet

Selvom en maleropgave virker lige til, har det endelige resultat en stor betydning. Derfor har vi hos Martin Landry stor fokus på omhyggelighed og detaljer, da vi mener, at det er nødvendigt for at få et godt resultat.

Her skal du ikke gå og ærgre dig over steder, der ikke er dækket, klatter, pletter og de såkaldte helligdage. Livet er for kort til at gå og være trist over noget, der ikke er pænt at se på. Vi dækker ordentligt af, og vi rydder ordentligt op efter os hver gang. 

Brug for en maler? Ring og få et godt tilbud 

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud? Så kontakt os allerede i dag og lad os høre mere. Du er også velkommen til at kontakte os for at høre mere enten via kontaktformularen på hjemmesiden eller på telefon 30955576. Vi kommer gerne forbi og vejleder dig om hvilke farver og typer maling, du kan vælge imellem til det enkelte projekt.