Murer

Søger du en professionel og kvalitetsbevidst murer? 

Hos Martin Landry Byggefirma har vi mange års erfaring og ekspertise med at løse forskellige typer af mureropgaver. Uanset om du står overfor en større eller mindre opgave, kan vi helt sikkert hjælpe med at opfylde dine boligdrømme.

Vi arbejder altid med kvalitet og kundernes behov i fokus, og vores motto er “Min stolthed – din tryghed”.

Vi hjælper både private og erhvervskunder rundt omkring i Vanløse, Rødovre, Hvidovre, Brønshøj samt resten af København. 

Som murer kan vi hjælpe dig med:

Vi kan lave stort set alt inden for murerarbejde.

Hos os har vi kunden i fokus

Vi lægger stor vægt på at sikre, at vores kunder er tilfredse med vores tjenester. Kundeservice og topkvalitet er hjørnesten i vores tilgang. Vi opretholder en åben og konstruktiv dialog med vores kunder gennem hele processen.

Vores murer-team er altid parate til at dele værdifulde råd og vejledning. Dette sikrer, at vi kan levere det optimale slutresultat i overensstemmelse med dine ønsker og behov.

Vi har gode samarbejdspartnere

Hos Martin Landry Byggefirma har vi mange ekspertområder ud over murerfaget, og vi kan derfor stå for mere end én entreprise, hvis du har brug for det, f.eks. i forbindelse med større renoveringsprojekter. Vi samarbejder med bl.a. tømrere og malere, så vi kan tilbyde hele værktøjskassen til dine renoveringsbehov. Vores samarbejdspartnere er faste og nogle vi kan stå indenfor. 

Det giver dig mange fordele og letter bygge- og renoveringsprocessen. Vi sørger for, at de forskellige entrepriser bliver planlagt mest optimalt, så det hele glider.

Vi løser alle mureropgaver og tilbyder gerne totalløsninger.

Brug for en murer? Ring allerede i dag 

Er du interesseret i at høre mere, eller i at få udarbejdet et godt og uforpligtende tilbud på næste projekt? Så kontakt os og lad os tage en snak. 

Sæt gang i dit byggeprojekt – ring til os allerede i dag på telefon 30955576 eller benyt vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!