Murer i Vanløse – nær København

Hos Martin Landry har vi solid erfaring med at løse forskellige mureropgaver. Uanset om du står med en lille eller stor opgave til vores murer, om det er for privat eller erhverv, så er vi hos Martin Landry klar til at løse denne. Vi arbejder altid med kvalitet og kundernes behov i fokus, og vores motto er “Min stolthed – din tryghed”.

Martin Landry ønsker at være din murer i Vanløse, Rødovre, Hvidovre, Brønshøj samt resten af Storkøbenhavn. 

Hvilke mureropgaver kan vi hjælpe dig med?

  • Nyt badeværelse
  • Køkken
  • Opsætning af fliser
  • Opsætning af klinker

Vi kan lave stort set alt inden for murerarbejde.

Vi har gode samarbejdspartnere – Murer i Vanløse

Hos Martin Landry har vi mange ekspertområder ud over murerfaget, og vi kan stå for mere end én entreprise, hvis du har brug for det, f.eks. i forbindelse med større renoveringsprojekter. Vi samarbejder med bl.a. tømrere og malere, så vi kan tilbyde hele værktøjskassen til dine renoveringsbehov.

Det giver dig mange fordele og letter bygge- og renoveringsprocessen. Vi sørger for, at de forskellige entrepriser bliver planlagt mest optimalt, så det hele glider, og der ingen dumme spilddage er.

Kontakt os og få et tilbud på murer i Vanløse og omegn

Vi kommer gerne ud og vurderer din mureropgave og giver dig derefter et uforpligtende tilbud. Vi løser alle mureropgaver og tilbyder gerne totalløsninger. Vi har faste samarbejdspartnere, som vi til hver en tid kan stå inde for. Martin Landry, bor i Vanløse, men vi kører naturligvis gerne ud. Sæt gang i dit byggeprojekt – ring til os allerede i dag på telefon 30 95 55 76 eller benyt vores kontaktformular.