Opsætning af fliser

Når du skal have opsat fliser eller klinker i dit badeværelse, køkken, bryggers eller et helt fjerde sted?
Så kan vi hos Martin Landry Byggefirma hjælpe med at lægge et snorlige og holdbart resultat. 

Vi er et professionelt firma med +20 års erfaring i forskellige løsninger, heriblandt opsætning af fliser. Når vi lægger fliser er det altid med kunden i centrum, og derfor har vi altid fuld fokus på at resultatet afspejler dine ønsker og den stil du ønsker at skabe i hjemmet.

Derudover går vi aldrig på kompromis med kvalitet - og det gælder både hvad angår service, selve håndværket og det endelige resultat. 

Ring allerede i dag på telefon 30955576 og få et godt tilbud på opsætning af fliser  

Kontakt os

Opsætning af fliser og klinker i badeværelse

Hvis du leder efter den perfekte måde at opgradere dit badeværelse på, bør du overveje at installere fliser. Fliser er ikke kun en fantastisk måde at forbedre udseendet af dit badeværelse på, men de kan også være ekstremt praktiske og holdbare. 

Når det kommer til fliser i badeværelser, er der et utal af muligheder at vælge imellem, heriblandt: keramiske fliser, porcelænsfliser, glasfliser og naturstenfliser, blot for at nævne nogle få. 

  • Keramiske fliser er de mest populære valg til badeværelser, da de er nemme at vedligeholde og rengøre. 
  • Porcelænsfliser er også populære, da de er slidstærke og modstandsdygtige over for vand og pletter. 
  • Glasfliser er en moderne og stilfuld mulighed, mens naturstenfliser kan give dit badeværelse et flot naturligt look.

Udover at vælge de rigtige fliser til dit badeværelse, er det også utrolig vigtigt at de bliver lagt helt korrekt, for at undgå fugtproblemer og skader på lang sigt. Hos Martin Landry er vi specialister i badeværelser og i at lægge alle typer af fliser. Vi kan derfor sørge for et flot resultat der holder, og som du kan få glæde af i mange år fremover. 

Derfor skal du vælge en professionel til at lægge fliserne

  • Sikrer et flot og holdbart resultat
  • Spares tid og besvær
  • Mindsker risikoen for fejl og skader
  • Få professionel rådgivning og ekspertise

Nogle vælger selv at kaste sig ud i et gør-det-selv-projekt når der skal lægges nye fliser i badeværelset, køkkenet eller bryggerset. Det kan også lade sig gøre, men der er dog nogle fordele ved at vælge en professionel og erfaren fagmand til opgaven.

At lægge fliser er en krævende opgave, der kræver utrolig stor præcision og de rette teknikker. Selvom det kan virkelig lige til, er det en udfordrende opgave at lægge fliserne helt korrekt op af hinanden, så de kommer til at ligge helt lige.

Lad i stedet og stå for opgaven, så du slipper for besværet. Vi garanterer et professionelt og snorlige resultat, der holder. 

Skal du have lagt nye fliser eller klinker? 

Så ring til os allerede i dag på telefon 30955576 og lad os hjælpe dig med at skabe et flot og unikt resultat, der matcher dine drømme. 

Du er også velkommen til at kontakte os på mail info@martinlandry.dk hvis du har spørgsmål eller ønsker at få udarbejdet et konkret tilbud på din opgave. 

Vi står klar til at hjælpe dig med opsætning af fliser og klinker i Vanløse, Brønshøj, Hvidovre og Rødovre og omkringliggende områder på Sjælland.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ring og få et godt tilbud allerede i dag