Nye vinduer Glostrup nær Frederiksberg

Skal du have nye vinduer i din bolig? Det giver et stort løft til boligen, både hvad angår udseende og energibesparelse. Lad Martin Landry stå for udskiftning af dine vinduer i Vanløse, København og omegn.

Vi er et tømrerfirma, som er bygget op omkring solid erfaring og godt, jysk håndværk. Det vigtigste for os er din, kundens, tilfredshed. Vores slogan er ”Min stolthed, din tryghed”. Det betyder, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten, for eksempel når det gælder udskiftning af vinduer i Vanløse, København eller på Frederiksberg.

Få nye vinduer i f.eks. Vanløse med håndværkerfradrag

Du har mulighed for at få fradrag for udgifter til arbejdslønnen, når det gælder udskiftning af vinduer i København. SKAT refunderer dele af dine udgifter til arbejdslønnen i forbindelse med montering af nye vinduer og døre, f.eks. udskiftning af vinduer, ruder og terrassedøre med glas:

  • Nye ruder og vinduer
  • Nye terrassedøre og franske altandøre, hvor størstedelen er glas
  • Forsatsvinduer

Renovering af hus, f.eks. nye vinduer i Vanløse

Ofte indgår nye vinduer som en del af et større renoveringsprojekt, f.eks. i forbindelse med fornyelse af køkken, badeværelse eller facade.

Hos Martin Landry kan vi også løse de fleste faglige opgaver ved renovering af hus inden for murer-, maler- og tømrerarbejde. Vi står gerne for totalentreprise af dit renoveringsprojekt, så du kun skal have kontakt til ét sted og kun får én regning. Det giver overblik og tryghed.

Få et prisstærkt tilbud på nye vinduer i København og omegn

Kontakt os via formularen her på siden eller ring til os på tlf. +45 30 95 55 76, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer i Vanløse, på Frederiksberg eller andre steder i København. Det gælder uanset, om du bare skal have nye vinduer, eller om det er en del af en større renovering.

Få et uforpligtende tilbud på din entrepriseopgave

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Eller ring til os nu

Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

Ring i dag og få et uforpligtende tilbud på din næste opgave

Hos Martin Landry kan vi hjælpe dig med enhver opgave inden for tømrer, maler og murerbranchen. Vi leverer altid et stykke arbejde, som vi er stolte over at vise frem.

 

 

MIN FAGLIGE STOLTHED ER DIN TRYGHED

Ring 30 95 55 76