Maler i Glostrup – vi laver dit malerarbejde

 

De fleste kender til at overtage et hus eller en ejendom, hvor det første, man tænker, er, ”her bliver flot, det kræver bare en omgang maling”. Men det kan være svært selv at finde tiden til at stå for malerarbejdet, og samtidig er det de færreste, der kan løse opgaven så flot som en maler.

Hos Martin Landry maler vi i Vanløse samt resten af Storkøbenhavn, så hvis du har brug for en maler i Glostrup, Taastrup eller andre steder på Sjælland, er du landet det rigtige sted. Vi er et team af dygtige malere, som tager os af små såvel som store maleropgaver.

Hvad skal vi male for dig?

Vi klarer alle opgaver, der kræver en maler nær Vanløse, Glostrup og Taastrup:

  • Vægge
  • Loft
  • Gulv
  • Døre
  • Vinduer
  • Karme

Vi maler også gerne som en del af en større entreprise, hvis du skal have sat nye døre og vinduer i, ordnet facade eller have sat nyt badeværelse eller nyt køkken op. Her er et flot udført malerarbejde den finish, som sætter kronen på værket. Martin Landry, din maler i Vanløse.

Vi garanterer, at der ikke er en plet at sætte på vores malerarbejde

Når man står med en maleropgave, er det ikke ligegyldigt, hvem man lader løse den. Hos Martin Landry har vi den erfaring og omhyggelighed, der kræves for at få et godt resultat. Her skal du ikke gå og ærgre dig over steder, der ikke er dækket, klatter, pletter og de såkaldte helligdage. Livet er for kort til at gå og være trist over noget, der ikke er pænt at se på. Vi dækker ordentligt af, og vi rydder ordentligt op efter os, uanset om vi maler i Glostrup, Taastrup eller andre steder på Sjælland.

Få et prisstærkt tilbud hos din maler i Vanløse

Vi kører ud og maler i Vanløse, på Frederiksberg og i København, og vi kommer også gerne til Nordsjælland. Lad os give dig et godt og uforpligtende tilbud – kontakt os enten via formularen på hjemmesiden eller på telefon +45 30 95 55 76. Vi kommer gerne forbi og vejleder dig om hvilke farver og typer maling, du kan vælge imellem til det enkelte projekt.

Få et uforpligtende tilbud på din entrepriseopgave

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Eller ring til os nu

Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

Ring i dag og få et uforpligtende tilbud på din næste opgave

Hos Martin Landry kan vi hjælpe dig med enhver opgave inden for tømrer, maler og murerbranchen. Vi leverer altid et stykke arbejde, som vi er stolte over at vise frem.

 

 

MIN FAGLIGE STOLTHED ER DIN TRYGHED

Ring 30 95 55 76